Restaurang Frö huserar på Fjällsåsgården i Hundfjället och rankas som en av Dalarnas bästa restauranger. Fokus ligger på lokala råvaror av hög kvalitet.
Den prisade restaurangen drivs av köksmästarna Malin Flygar och Charlie Mccorgray och restaurangchef Emma Ramirez. Restaurangen ligger vackert inbäddad bland snötyngda träd med utsikt upp mot backarna. Här kan man avnjuta en specialmeny där råvarorna står i centrum. Till specialmenyn kan man även beställa dryckespaket och alkoholfria alternativ erbjuds också.
Restaurangen jobbar utifrån konceptet nose-to-tail, vilket innebär att varje del av djuret används i matlagningen och inget tillåts förfaras. Till exempel kokas benen till buljong, fettet smälts, röks och används i matlagningen. Avfallsbitar jäses till en garum (fisksås). Därför använder man helst hela djur som man slaktar i restaurangen.
Några exempel på restaurangens råvaror är lamm från Lima, fläsk och nötkött från olika producenter i Stora Skedvi, ren från Idre, lax och löjrom från Älvdalen, gös från Hjälmaren och skaldjur från norska vatten. Råg och vete från Fagerås bruk till surdegsbröd, ost och mejeri i Orsa, grönsaker från flertalet ekogårdar i Dalarna, vilda bär från skogarna i Sälen och Lima, bär, blommor och örter från egen trädgård samt vilda svampar och örter från Dalarna och Stockholm.