Hero Camper – läcker äventyrsvagn för aktivt friluftsliv

Danska Hero Camper satsar på svenska marknaden med Cj Tält som ny återförsäljare. – Hero passar perfekt i vårt sortiment och intresset har varit rekordstort, säger Christer Jönsson.

Hero Camper är en dansktillverkad husvagn som är utvecklad för äventyr i vildmarken. Den droppformade vagnen har en tuff design, men också gedigen konstruktion som klarar av hårda tag.
– Det är genomgående material av hög kvalitet som tål påfrestningar. Takräcket klarar till exempel 500 kilos belastning, berättar Christer.
Vagnen har låg vikt och stora hjul som gör den lätt att dra offroad. Baktill finns ett kompakt kök som kan byggas över med vädertält. Invändigt finns en dubbelsäng och förvaring. En markis kan fällas ut och med en taktält på taket fås två sovplatser till. Hero Camper kan dras med såväl elbilar eller mindre bilar som med fyrhjulsdrivna SUV:ar.

Tre nivåer

Hero Camper finns i tre utrustningsnivåer – Livingstone, Columbus och Armstrong.
Litiumbatteri på 30Ah, markis från Thule, 22 liters kompresssorkyl och 17-tumsfälgar med offroad-däck är standard på alla. Hero finns att få i fyra färger; ljusgrå, mörkgrå, grön och blå. Priset ligger på från drygt 19 000 Euro. För Cj Tält i Torup är Hero Camper ett välkommet tillskott. Företaget är experter på camping och friluftsliv med ett brett utbud av tält, tältvagnar, taktält och tillbehör.
– Vi har bara haft ett visningsex av Hero hemma i några veckor, men redan skrivit ett antal offerter. Tack vare vårt breda sortiment av taktält kan vi erbjuda förmånliga paket vid köp av en ny Hero, säger Christer.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket